خصوصیات آسانسور غذا بر چیست؟
آسانسور (بالابر) های غذا جهت جابجایی بسته های سبک ، ظروف غذا در منازل و رستوران ها ، ساختمان های اداری ، دانشگاهی ، بیمارستان ها ، هتل ها و همچنین فروشگاه ها و مجتمع های تجاری نصب و راه اندازی می گردند و اشخاص مجاز به استفاده از آن نیستند ، بطوریکه برای تحقق آن نباید سطح کف بالابر از یک متر مربع و ارتفاع آن از 1.2 متر بیشتر باشد . سطح دسترسی به کابین این نوع آسانسور را بر اساس نوع استفاده آن از تراز کف تمام شده 80 سانتیمتری از کف می توان طراحی کرد .
طراحی ویژه کابین ها امکان حمل بار سنگین را به مشتریان نخواهد داد . لیکن ایمنی در حمل بارهای سبک با ابعاد کوچک در کنار کاربری بسیار ساده از ویژگی های این آسانسورها می باشد .
برخی از مزایای این سیستم ها :
حرکت نرم و بی صدا
عدم نیاز به کندن زمین و بنایی
هزینه گرفتن برق 3 فاز را ندارد
نصب آسان و سریع
ایمنی بالا به دلیل نداشتن سیم بکسل
صرفه جویی در مصرف برق تا 40 % ( حرکت رو به پایین با موتور خاموش می باشد)
دارای سیستم اضطراری هنگام قطع برق می باشد
و...